Nieuws

Verhuur IR-camera

Voor de SAT noodstroom (testen van de accu’s) op station “de Pijp” NZL, is de infrarood camera van Hofste Bouwadvies gebruikt. Uiteraard worden alleen gecertificeerde meetinstrumenten en apparatuur ingezet. Met deze camera worden de kleine onvolkomenheden, energielekken en weerstanden zichtbaar. Ter plaatse zijn er aanpassingen gedaan waarna gesteld kan worden dat er een geslaagde SAT heeft plaatsgevonden.

UAV-gc contracten

Hofste Bouwadvies heeft veel ervaring met nieuwe contractvormen. Ervaring vanaf het ontwerp, de voorbereiding, de uitvoering tot en met de nazorg en het onderhoud. Deze kennis moet op niveau blijven. Daarom zijn bijscholing, cursussen, seminars etc. belangrijk. Kennis in het bedrijf is van levensbelang. Daarom heeft Hofste Bouwadvies deelgenomen aan de cursus UAV-gc.

Verhuur meetinstrumenten

Naast het verzorgen van bouwkundige en/of installatie technische rapporten waarbij Hofste Bouwadvies eigen meetapparatuur inzet, kan de meetapparatuur ook worden gehuurd. Hofste Bouwadvies heeft de beschikking over een infrarood camera, dataloggers voor CO2, temperatuur en luchtvochtigheid. Datalogger geluidmetingen, luchtdebietmetingen, vochtmeter en een endoscoop. Zo kunnen Bouwkundige en/of installatie technische problemen onderbouwd worden met metingen.

Er wordt veilig gewerkt of er wordt niet gewerkt

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Hofste Bouwadvies. Goed voorbeeld doet goed volgen. Recent het VCA diploma (weer) gehaald voor operationeel leidinggevenden. De komende 10 jaar is dit certificaat geldig. Ook op het gebied van veiligheid neemt Hofste Bouwadvies zijn verantwoordelijkheid.

Bouwkundige onderbouwing van een juridisch geschil

Hofste Bouwadvies heeft recent de opdracht ontvangen van een opdrachtgever uit Amersfoort om hem bij te staan een juridisch geschil bouwkundig te onderbouwen. Doel is om hetgeen volgens contract gebouwd zou moeten zijn te vergelijken met het opgeleverde werk. Een interessante opdracht waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de expertise van Hofste Bouwadvies.

Opleverprogramma

Opleveren is geen moment maar een proces. Bij projecten in uitvoering is de grootste valkuil dat er onvoldoende wordt vastgelegd door tijdgebrek. Op het moment van “Opleveren” ontstaan dan discussies en lange lijsten. Schades, afwijkingen en gemaakte afspraken zijn niet goed gedocumenteerd.

Om dit proces te beheersen is het nodig gedurende de uitvoering overzicht te houden. Vastleggen moet eenvoudig zijn en het uitzetten van de noodzakelijke opvolging nog eenvoudiger.  Belangrijk is dat op ieder moment de status van het project kan worden ingezien.

Hofste Bouwadvies maakt gebruik van Opleversysteem.nl  De heldere rapportages, de online informatie uitwisseling en inzicht in de  projectstatus helpen mee om tot een perfecte oplevering te komen.

Bedrijfsgegevens

KvK: 63936674
BTW: NL 1670.18.905.B01
SNS Bank: NL96SNSB 0925 187437

Contact gegevens

T: 035 54 23 765
M: 06 55 21 24 02
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres gegevens

Hofste Bouwadvies
De Gondel 20
3742 GN Baarn

© 2020 Hofste Bouwadvies. All Rights Reserved